Centraletes telefòniques

Com a part d’un servei integral de telecomunicacions i telefonia, Anxanet us proporciona la centraleta telefònica IP que necessiteu a la vostra organització.

 

Instal·lem, configurem i mantenim

 

Anxanet s’encarrega de tota la infraestructura telefònica dins de la seva empresa, des del cablejat de tots els punts, fins a la seva connexió a la centraleta. Som experts en la instal·lació de xarxes, i tenim llarga experiència en el muntatge de xarxes de telefonia interna.

 

Un cop instal·lada la centraleta,  en fem la configuració segons els paràmetres que cada empresa necessita. També tenim una llarga experiència i el podem assessorar en quina és la millor manera d’integrar les trucades entrants i sortints dins la dinàmica de la vostra organització.

 

I, un cop acabada la configuració, no us deixem sols. Sempre podeu comptar amb Anxanet per a realitzar les tasques de manteniment de la centraleta telefònica IP, i moltes vegades podrem fer el manteniment de forma remota, estalviant-vos temps i les despeses de desplaçament.

 

Partners d’Avaya

 

Treballem amb la tecnologia més avançada en el mercat de les centraletes IP. Avaya ofereix solucions tècniques inimaginables fa un temps:

 

  • Encaminament de les trucades entrants / sortints  amb moltes mes possibilitats
  • Encaminament segons identificació de prefix
  • Operadores digitals informàtiques
  • Gestió automatitzada de trucades
  • Gravació de converses

Informeu-vos-en