Internet per a comunitats de veïns

Anxanet ofereix a les comunitats de veïns el que altres operadors no ofereixen: un accés compartit a Internet. D’aquesta manera, amb un sol accés a Internet, tots els usuaris de la comunitat disposen de banda ampla, sense límit de cabal.

 

La solució més econòmica per als veïns

 

Tan si els veïns només volen accés a Internet, o si volen també servei telefònic, Anxanet els proporciona la fórmula més intel·ligent per a estalviar costos.  Sense alta de línia, sense manteniment mensual, i amb uns preus de connexió compartida sense competència.

 

I no tots els veïns han de voler connectar-se: si n’hi ha prou per a que surti a compte, els veïns que vulguin podran subscriure’s al servei, i els que no ho desitgin, ho podran fer més endavant, en el moment que ho creguin oportú.

 

Implantació ràpida i senzilla

 

Donar cobertura d’Internet a tota una comunitat és una operació que Anxanet fa en un temps rècord. Perquè tenim la fórmula estudiada per a minimitzar els costos i el temps d’implantació.

 

La instal·lació es basa en la instal·lació d’un receptor de la senyal d’Internet, i un equip de distribució per sistema Wi-Fi. La instal·lació a casa de cada veí és inexistent: els receptors Wi-Fi dels ordinadors capten la senyal directament de l’emissor central.

 

I de la màxima fiabilitat: els equips Wi-Fi que instal·lem garanteixen el servei suficient, sense interrupcions, i amb una velocitat de connexió que supera qualsevol ADSL.

Informeu-vos-en