Xarxes Wimax d’accés a Internet

Per a poblacions amb un servei deficient de ADSL o sense cap mena de cobertura, Anxanet proporciona la implantació de les xarxes d’accés a Internet per a donar cobertura a clients residencials, empresarials, i institucionals. L’accés és mitjançant tecnologia Wimax, sense fils, el que permet un desplegament ràpid i econòmic.

 

Precisament per la seva rapidesa i baix cost, aquest és un producte molt atractiu per als ajuntaments i comunitats veïnals que desitgen oferir als seus habitants un accés bàsic a Internet. D’aquesta manera, molts ajuntaments han confiat des de fa anys en la nostra solució d’accés a Internet.

 

Enllaços WiMax d’alta capacitat

 

Pensant en empreses i institucions que requereixen un accés a Internet d’altes prestacions, Anxanet ofereix als seus clients un accés sense fils d’alta capacitat. D’aquesta manera, les instal·lacions que no es troben en una zona amb bona cobertura d’Internet per ADSL o fibra òptica, es poden abastir d’una connexió a Internet de la capacitat que necessiten.

 

Desplegament d’accés bàsic de baix cost

 

Anxanet comercialitza productes de connexió de baix cost per tal que aquelles administracions que vulguin una alternativa d’aquestes característiques puguin oferir-la als seus ciutadans.

 

Hem arribat a acords amb un bon nombre d’ajuntaments i entitats comarcals per a fer arribar, mitjançant tecnologia sense fil, el servei d’Internet a zones que anteriorment no gaudien de cobertura. En aquests casos, es tracta sobretot d’eliminar la fractura digital, permetent que des de tot arreu del municipi es tingui accés a un servei bàsic d’Internet.

 

Internet de qualitat a tot arreu

Anxanet és un operador especialitzat a portar Internet a qualsevol indret gràcies a la seva experiència en la tecnologia Wimax que ofereix una gran flexibilitat per fer-ho amb les màximes garanties d’èxit, ja sigui en entorns rurals de difícil accés, nuclis amb mal servei d’altres tecnologies o polígons industrials amb connexions de poca capacitat.

Anxanet, a més, comercialitza productes de connexió de baix cost per tal que aquelles administracions que vulguin una alternativa d’aquestes característiques puguin oferir-la als seus ciutadans.

Amb la vista al futur

Les Administracions públiques tenen un paper fonamental en el desplegament de les xarxes de nova generació, sobretot pel que fa a la fibra òptica, com a tecnologia de futur que ha de portar la màxima capacitat a cada llar. Anxanet està també a la vostra disposició en aquest cas, podent-vos acompanyar des del plantejament del projecte i el desplegament de la fibra, fins a la gestió de la xarxa i donant serveis sobre aquesta.

De manera més específica per a les Administracions, Anxanet us pot ajudar en els desplegaments de fibra òptica per a la unió de seus i serveis municipals.

Informeu-vos-en