Allotjaments turístics

ANXANET HOTELS

 

SERVEIS PER A HOTELS I ESTABLIMENTS TURÍSTICS

 

Anxanet Hotels és la línia de serveis pensada per als establiments turístics. Serveis específics per a dotar de serveis de telecomunicacions tant els propis establiments com els seus clients. Des d’Anxanet us resolem totes les necessitats de telecomunicacions, des d’un accés a Internet d’alta capacitat sigui on sigui que es trobi l’establiment, com els serveis per a oferir connexió als hostes. I com a línia complementària, us oferim centraletes i servei de telefonia IP.

 

SERVEIS DE CONNEXIÓ A INTERNET

 

Connexió de banda ampla on els altres operadors no arriben

 

Cada vegada més, els establiments hotelers necessiten connexions a Internet d’alta capacitat. L’accés a Internet d’Anxanet es fa a través de cabal propi d’Internet i de la nostra pròpia xarxa d’accés, de manera que podem oferir prestacions i capacitats fins ara reservades a serveis de fibra òptica. A més Anxanet pot fer arribar aquesta connexió a qualsevol establiment hoteler, sigui on sigui, a través de la tecnologia Wimax.

 

Les connexions que oferim són d’altes prestacions i capacitat, cabal simètric de pujada i baixada i amb diferents possibilitats de garantia que arriben fins al 100% i relació 1:1.

 

Pensat especialment per al sector turístic, oferim la possibilitat d’augmentar el cabal contractat de forma estacional, per a disposar-ne en tot moment del que sigui necessari en funció de la demanda (temporada alta, esdeveniments,…)

 

WIFI PER ALS CLIENTS

 

Abans era un servei opcional, ara és imprescindible

 

El servei Wifi per als clients ha deixat de ser un simple servei opcional. Amb el creixement dels mòbils amb Internet i dels ordinadors portàtils, molts clients ja valoren la disponibilitat d’aquest servei a l’hora de triar l’allotjament.

 

Anxanet aporta la seva experiència no tant sols per a fer la instal·lació, sinó per a definir la seguretat i per assessorar-vos en la gestió. També us ajudarem a implantar el sistema d’accés: accés obert, amb tiquets, gratuït, de pagament..

Informeu-vos-en