Solucions específiques

Anxanet ha desenvolupat diferents productes pensats a la mida de diferents sectors. La nostra capacitat d’adaptació a les necessitats dels clients fa possible que poguem oferir solucions concretes per a necessitats específiques.

 

Amb l’experiència acumulada en el desenvolupament de projectes hem aconseguit l’especialització en sectors concrets, per als quals tenim productes pensats a la seva mida, però com sempre, adaptables a la necessitat de cada client.

 

Aquests en són alguns exemples:

 

Fibra òptica en polígons i poblacions

 

La construcció de xarxes de fibra òptica FTTH ha de posar-se en mans de professionals que tinguin experiència en el muntatge físic de xarxes telemàtiques

 

Més informació

 

Operació de les xarxes

 

Anxanet ofereix servei en continuïtat, més enllà de la construcció física de les xarxes. D’aquesta manera, les institucions tenen la garantia que la xarxa que construeixen seguirà viva en termes tècnics i de servei

 

Més informació

 

Allotjaments turístics

 

Solucions pensades per a empreses del sector turístic, tenint en compte la seva necessitat d’un accés a Internet d’alta capacitat es seves necessitats pel que fa a un accés a Internet de capacitat que arribi a tot arreu.

 

Més informació

 

Unió de seus corporatives

 

Han estat resoltes amb èxit diferents necessitats d’empreses i institucions que requerien la connexió de diferents seus corporatives

 

Més informació

 

Entorns Wi-fi privats

 

En espais oberts, la solució per a la mobilitat d’internet és Wi-Fi. Anxanet ha implantat diferents entorns Wi-Fi per a empreses que volen oferir accés a Internet als seus clients dins les seves instal·lacions.

 

Més informació

 

Zones wifi i hotspot

 

un paquet propi per a la creació de zones wifi públiques, ja sigui de manera oberta i gratuïta o bé de pagament i d’accés controlat. Aquest producte inclou l’estudi, plantejament i instal·lació dels equips necessaris per a la creació de la zona wifi.

 

Més informació

 

Xarxes wimax d’accés a internet

 

Per a poblacions amb un servei deficient de ADSL o sense cap mena de cobertura, Anxanet proporciona la implantació de les xarxes d’accés a Internet per a donar cobertura a clients residencials, empresarials, i institucionals. L’accés és mitjançant tecnologia Wimax, sense fils, el que permet un desplegament ràpid i econòmic.

 

Més informació

 

Internet per a comunitats de veïns

 

Anxanet ofereix a les comunitats de veïns el que altres operadors no ofereixen: un accés compartit a Internet. D’aquesta manera, amb un sol accés a Internet, tots els usuaris de la comunitat disposen de banda ampla, sense límit de cabal.

 

Més informació

 

Solucions per l’administració pública

 

Anxanet té experiència en oferir a les institucions públiques diverses solucions de comunicacions a mida de les seves necessitats. Som un operador que representa una alternativa real als operadors tradicionals, amb serveis d’alta capacitat i amb el valor afegir que pot proporcionar un operador de proximitat.

 

Més informació

 

solucions per empreses

 

Especialista en la prestació de serveis de telecomunicacions per empreses, amb una oferta a la mida de les seves necessitats. Les empreses saben valorar la nostra proposta com un operador de proximitat, que representa una alternativa real als operadors tradicionals, amb serveis d’alta capacitat i fil directe de comunicació.

 

Més informació

 

Informeu-vos-en