Un nou concepte d’operador

Anxanet: l’operador de xarxes a la vostra mida

 

Anxanet és un concepte d’operador de telecomunicacions diferent, amb una visió orientada a clients que necessiten tractar amb una empresa que resolgui les seves necessitats de forma centralitzada, amb un sol interlocutor.

 

La nostra proposta és la d’oferir els serveis d’un operador de telecomunicacions des de la proximitat, apostant per l’agilitat, la rapidesa i la capacitat d’adaptació.

 

Construïm xarxes i som operadors

 

Aquesta és la nostra divisa. Perquè Anxanet construeix físicament les xarxes, públiques o privades, que el client necessita, i després en gestiona la seva operació, les manté tècnicament i les dota de serveis.

 

D’aquesta manera aconseguim donar una solució claus en mà a clients de tipus corporatiu i de tipus institucional, a tot aquell que necessita construir xarxes de telecomunicacions, i que a més dotar-les de serveis d’Internet, de telefonia, i de tot tipus de senyal que es transmeti per xarxes de banda ampla.

 

Fibra òptica i ràdio enllaços Wi-Max

 

Anxanet treballa amb diferents tecnologies per a estendre les seves xarxes, però la nostra especialitat és la construcció de xarxes de fibra òptica i ràdio enllaços.

 

Treballem colze a colze amb Motorola, referent mundial en tecnologia sense fils,  per al desplegament de xarxes Wi-Max, i amb els líders europeu en solucions de fibra òptica per a la construcció d’enllaços i instal·lacions FTTH

 

Internet de banda ampla i telefonia IP

 

Subministrem Internet a mida de les seves necessitats, en la quantitat i la qualitat que requeriu, i el fem arribar on sigui necessari. Operem nosaltres mateixos el senyal, de manera que podem adaptar-lo a les necessitats de cada client, en cada moment.

 

Oferim el servei de telefonia IP com ningú, perquè coneixem la realitat de les empreses i institucions, i podem adaptar-nos-hi. Sabem com necessiten gestionar el tràfic de trucades internament i com aquest s’ha d’encaminar cap a Internet per aconseguir un rendiment de la telefonia amb alta qualitat i a un cost extraordinàriament inferior al de la resta de companyies telefòniques convencionals.

 

Una aposta de garanties

 

Nombroses empreses i institucions ja confien en Anxanet. Tenim experiència i casos d’èxit que són un referent en solucions per a fer arribar Internet de banda ampla i telefonia on no hi arriba en condicions.

 

Un equip de més de 40 persones estan preparats per assolir els reptes que ens presenteu. Poseu-nos a prova amb tota confiança.

Informeu-vos-en