L’operador català de telecomunicacions

Des d’ara Catalunya disposa del primer operador de telecomunicacions, amb capital i direcció catalans i orientat únicament al mercat del país. Anxanet, nascut de la unió de dos grups d’emprenedors del territori amb una llarga experiència en tecnologies de la informació, pretén millorar el servei d’internet especialment allà on no arriba banda ampla suficient per a cobrir les necessitats bàsiques per a la competitivitat dels negocis. A les empreses, polígons industrials i institucions, Anxanet els ofereix accés a banda ampla sense fils adaptada a les necessitats de cada client amb total fiabilitat i sense necessitat de línia telefònica.

 

El nou operador neix de la llarga trajectòria dels grups Megatró i ADQA. Megatró, amb seu a Palol de Revardit, compta amb una experiència de prop de 20 anys implantant i mantenint instal·lacions tecnològiques en empreses i institucions, mentre que ADQA, amb seu a Vilanova i la Geltrú, té més de 20 anys de trajectòria com a proveïdor de serveis d’informàtica i internet.

 

Anxanet es crea com a operador de telecomunicacions català per a serveis d’internet i telefonia amb capital 100% català, fruit de l’emprenedoria de dos grups del territori. L’operador està especialitzat en el mercat empresarial i institucional per a construir xarxes de telecomunicacions. A través de tecnologia de fibra òptica i xarxes sense fils, a partir del sistema Wimax, Anxanet construeix xarxes públiques d’accés a internet així com xarxes privades.

Informeu-vos-en