Internet d’altes prestacions

Anxanet dóna resposta a una demanda d’accés a Internet cada vegada més exigent. Els nostres clients ens exigeixen tres coses:

 

  • Fiabilitat: que el servei tingui continuïtat, sense talls i amb una velocitat estable.
  • Capacitat: ample de banda suficient, i nivells de latència molt baixos.
  • Flexibilitat per a tenir el cabal que faci falta en moments puntuals, i rebaixar-lo quan no sigui necessari.

 

Fiabilitat

 

La fiabilitat de les xarxes de subministrament d’Internet no hauria de ser un fet diferencial, però encara ho és. Els grans proveïdors d’accés a Internet no tenen la proximitat a la infraestructura que en alguns casos es necessita, i això fa que en ocasions no es doni el nivell de qualitat necessari.

 

Anxanet viu les xarxes de prop. Això li permet prendre el pols del seu rendiment constantment, i en cas de baixada de la qualitat de servei, intervenir de forma àgil.

 

Capacitat

 

La nostra oferta de cabal d’Internet no està sotmesa a cap encasellament. Podem oferir-vos el servei segons els paràmetres que vulgueu, amb la capacitat que necessiteu. Perquè encara que disposem de paquets d’accés estàndard, podem oferir-vos el vostre paquet a mida.

 

I de la màxima qualitat, amb latències mínimes i amplada de banda garantit. Quan proveu el servei de connexió a Internet d’Anxanet veureu que no té punt de comparació amb l’oferta de banda ampla convencional.

 

Flexibilitat

 

Podem oferir-vos el servei en funció de les vostres necessitats puntuals, ampliant o reduint el cabal d’Internet que rebeu, sense haver de canviar la infraestructura.

 

Aquesta possibilitat és altament apreciada per a clients que organitzen esdeveniments, o que tenen puntes d’accés per temporada.

Informeu-vos-en