Accés Internet amb Fibra Virtual

La connexió a Internet d’Anxanet és un concepte completament diferent al de les connexions ADSL. És un accés a Internet d’alta capacitat, i d’unes prestacions de velocitat i estabilitat molt superiors.

 

Oferim un cabal simètric, amb idèntica capacitat de pujada que de baixada, cosa que la fa imprescindible per a usos com aplicacions corporatives en xarxa, telefonia IP, videoconferència, o simplement per a fer un ús d’Internet a l’empresa amb agilitat.

 

A més, podem gestionar la capacitat de la vostra connexió a mida, adaptant-nos a les vostres necessitats actuals, i ajustant-la a necessitats puntuals o futures.

 

PORTEM INTERNET ALLÀ ON SIGUEU

 

El nostre sistema de connexió es basa en enllaços Wimax, una tecnologia sense fils d’alta capacitat, màxima seguretat i fiabilitat. Això ens permet arribar amb tota la garantia a llocs on no hi arriba l’ADSL, o aquesta no té capacitat suficient, i fer-ho amb una connexió de millors prestacions.

 

Donat que no requereix una línia telefònica, la instal·lació d’aquest sistema de connexió és molt més ràpida. I al mateix temps que s’estalvia els costos fixes de la línia, no es renuncia al servei de telefonia perquè Anxanet li pot oferir servei telefònic utilitzant la mateixa connexió a Internet.

 

INTERNET D’ALTES PRESTACIONS

 

Anxanet dóna resposta a una demanda d’accés a Internet cada vegada més exigent. Els nostres clients ens exigeixen tres coses:

 

  • Fiabilitat: La fiabilitat de les xarxes de subministrament d’Internet no hauria de ser un fet diferencial, però encara ho és. Els grans proveïdors d’accés a Internet no tenen la proximitat a la infraestructura que en alguns casos es necessita, i això fa que en ocasions no es doni el nivell de qualitat necessari.que el servei tingui continuïtat, sense talls i amb una velocitat estable. Anxanet viu les xarxes de prop. Això li permet prendre el pols del seu rendiment constantment, i en cas de baixada de la qualitat de servei, intervenir de forma àgil.
  •  

  • Capacitat: ample de banda suficient, i nivells de latència molt baixos. La nostra oferta de cabal d’Internet no està sotmesa a cap encasellament. Podem oferir-vos el servei segons els paràmetres que vulgueu, amb la capacitat que necessiteu. Perquè encara que disposem de paquets d’accés estàndard, podem oferir-vos el vostre paquet a mida. I de la màxima qualitat, amb latències mínimes i amplada de banda garantit. Quan proveu el servei de connexió a Internet d’Anxanet veureu que no té punt de comparació amb l’oferta de banda ampla convencional.
  •  

  • Flexibilitat per a tenir el cabal que faci falta en moments puntuals, i rebaixar-lo quan no sigui necessari. Podem oferir-vos el servei en funció de les vostres necessitats puntuals, ampliant o reduint el cabal d’Internet que rebeu, sense haver de canviar la infraestructura. Aquesta possibilitat és altament apreciada per a clients que organitzen esdeveniments, o que tenen puntes d’accés per temporada.

 

Si no teniu Internet, Anxanet us connecta. I si teniu ADSL notareu el canvi d’una connexió simètrica i de més rendiment.

Informeu-vos-en