Girona Connectada: ajuts a les empreses

Anxanet, l’operador català de telecomunicacions, torna a posar en marxa el pla d’ajuts per fer arribar a les empreses de les comarques gironines la connexió amb Fibra Virtual, millorant la cobertura  i superant els problemes de les ADSL actuals.

Amb els ajuts del pla Girona Connectada, les empreses disposen de la instal·lació gratuïta de les línies d’internet de banda ampla, de manera que de forma immediata poden disposar de la connexió a Internet de la capacitat que requereixin.

El pla d’ajuts Girona Connectada 2013 s’estén fins al 30 de Juny.

Truqueu ara a Anxanet: 902 585 465
o utilitzeu el formulari de contacte a la vostra dreta.


La nostra resposta a les necessitats de les empreses del territori

Anxanet torna a portar a terme aquesta iniciativa a partir de l’èxit de l’experiència 2012. Van ser diverses empreses de totes les comarques gironines que van aprofitar l’ocasió per començar a treballar amb un accès a Internet de garanties i al mateix temps estalviar-es els costos d’instal·lació.

Des d’Anxanet estem convençuts que totes les empreses es beneficïen d’un millor accès a Internet. Perquè cada vegada treballem més amb serveis que estan a Internet, i per tant, disposar d’un millor accès vol dir treballar més ràpidament. Però les empreses que fan un ús intensiu de telefonia, i especialment les que estan exportant, són les que a més de guanyar eficiència, poden tenir un estalvi important en costos.

Així mateix, en un sector tant important per a les comarques gironines com el turisme, la demanda de connexions wifi de qualitat en els establiments turístics passa a ser el segon element a considerar a l’hora de triar allotjament. De la mateixa manera, els hotelers consideren aquest servei com a prioritari i sovint es veuen amb importants limitacions tecnològiques per a poder oferir-lo en les condicions que desitgen.

No deixeu passar aquesta oportunitat