Fibra òptica FTTH

L’actual disponibilitat de fibra òptica de tipus FTTH a moltes poblacions de Catalunya permet a Anxanet fer arribar a les empreses una connexió a Internet a la mida de les seves necessitats.

 

Anxanet s’encarrega de fer les gestions per a la instal·lació de la fibra a l’empresa, ja sigui una nova alta o una portabilitat. D’aquesta manera, us podreu estalviar la molèstia de gestionar-la a través dels operadors habituals. I durant l’alta i la instal·lació també podeu comptar amb els nostres tècnics per assegurar que el servei es presta segons el previst.

 

Més possibilitats de configuració i integració

 

La fibra FTTH en mans d’Anxanet us proporciona la possibilitat de resoldre les necessitats de connexió especials, a les quals només operadors com nosaltres podem donar resposta.

 

La configuració de xarxes privades, connexions entre seus, balancejos, backup de la connexió, etc. són possibles amb la nostra fibra FTTH gràcies a la integració de la connexió a la nostra xarxa.

 

Aquestes necessitats avançades són cobertes amb el Servei FibraPro que només ofereix Anxanet. Aquest servei admet networking avançat, i inclou gestió OSPF, Backup 4G, monitorització del servei i Priority Service Response.

Informeu-vos-en