Fem arribar la fibra òptica a Vilanova i la Geltrú

 

Anxanet facilita l’accés a la fibra òptica a les empreses dels polígons industrials de Vilanova i la Geltrú. La iniciativa, que forma part d’una prova pilot desenvolupada conjuntament amb la Generalitat, beneficia més de 200 empreses d’aquests polígons industrials que podran millorar significativament la seva connexió a internet i obtenir un important estalvi econòmic.

El projecte s’ha presentat el 13 de gener en un acte a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, que ha comptat amb la presència del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Carles Flamerich i l’Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, a més dels representants d’Anxanet.

Aquestes connexions, disponibles ja per a les empreses de diversos polígons industrials de la capital del Garraf, arriben gràcies al projecte de Banda Ampla Industrial, impulsat per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Gràcies a aquest projecte, més de 200 empreses situades en aquests polígons poden contractar l’accés a Internet a través de fibra òptica, amb velocitat de connexió que arriba fins a un gigabit, és a dir, més de 1.000 megabits. Aquesta velocitat representa multiplicar per cent la velocitat de les línies ADSL de més capacitat que actualment s’ofereixen a Vilanova i la Geltrú.