El Telenotícies de TV3 es fa ressó d’Anxanet

 

El Telenotícies de TV3, en la seva edició per a les comarques de Girona, ha recollit la notícia del desplegament del servei d’Anxanet per a les empreses.

En concret, els periodistes de TV3 s’han desplaçat a dues empreses amb problemàtiques diferents. En primer lloc Casamitjana, una empresa comercial de Sarrià de Ter, que tot i trobar-se en un important polígon industrial i de població, no comptava amb Internet de qualitat. Amb el servei d’Anxanet, ara pot utilitzar aplicacions com la vídeo vigilància, que requereix un important cabadal de pujada, com el que ofereix l’Internet simètric d’Anxanet.

D’altra banda, la notícia també recollia la solució que Anxanet ha proporcionat a El Collell, una casa de colònies situada al límit entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa. En aquest indret, la connexió a Internet s’havia de realitzar per satèlit, fins que Anxanet va donar servei mitjançant enllaç wimax.

Podeu veure el vídeo del Telenotícies complet, i si avanceu fins al minut 6:10, accedireu directament a la notícia d’Anxanet.