Construcció de xarxes

Projectes complets de xarxes de dades i telefonia, aquesta és la nostra presentació. Perquè assumim totes les fases d’un projecte de xarxes, des de la consultoria fins a l’explotació, passant per la construcció i la posada en marxa.

Aquest és un concepte de servei a l’abast de molt poques empreses. Moltes empreses s’especialitzen en la consultoria, o en la construcció, o en l’explotació. La diferència d’Anxanet és que assumeix totes les fases del projecte, centralitzant en un sol proveïdor tota la responsabilitat i la garantia del servei.

Fibra òptica en polígons i poblacions

Desenvolupem xarxes de fibra òptica, assumint-ne la enginyeria, la construcció i l’explotació. Som el proveïdor perfecte per institucions i promotors privats que volen dotar la urbanització d’un valor afegit tangible.

Més informació

Operació de xarxes

Anxanet s’ocupa de mantenir en vida les xarxes, dotant-les de serveis, i operant tant els serveis com els clients subscriptors. I ho fem actuant com una externalització, o donant suport a les institucions públiques o privades que es volen operar ells mateixos la xarxa.

Més informació

Zones Wi-Fi i Hotspots

Hem implantat nombroses xarxes d’Internet d’accés públic o restringit , en entorns diversos, i amb modalitats d’explotació a la mida de cada necessitat.

Més informació