Consorci Sanitari del Garraf, Premi Adeg-Anxanet 2014

 

El Consorci Sanitari del Garraf ha estat guardonada amb el III Premi Adeg-Anxanet d’Aposta per les Tecnologies de la Comunicació. El guardó es va fer públic durant la celebració de la Nit de l’Empresa, el proppassat 9 de maig a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.

Anxanet reconeix amb aquest guardó els esforços del Consorci per a millorar la prestació del servei assitencial als usuaris de la sanitat pública a la comarca del Garraf, i fent-ho mitjançant les TIC. La posada en marxa del Consorci, i la integració dels sistemes d’informació dels diferents centres és un model d’implantació tecnològica, especialment en un context en què la capacitat d’inversió de la sanitat pública és limitada. En aquest context, la optimització de recursos que proporciona la tecnologia ha sigut molt ben aprofitada per a millorar la qualitat hospitalària fins a un punt que l’ha situat entre els 20 primers hospitals espanyols de mida mitjana.

Des d’Anxanet volem reconèixer aquesta aposta i agraïm a l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG) la deferència per la col·laboració en aquest guardó.