Anxanet ja té una cartera de 400 clients

 

L’operador de telecomunicacions es consolida a la demarcació de Girona

13/09/14 02:00 – cornellà de terri – Redacció

Anxanet es consolida com l’alternativa real a les operadores de telecomunicacions tradicionals a les comarques gironines. Especialitzada en la prestació de serveis per a empreses, ja supera els 400 clients i cobreix amb fibra òptica virtual gairebé tota la demarcació de Girona, segons explica l’Agència Catalana de Notícies.

Serveis a mida i de proximitat. Aquesta és la fórmula que ha fet d’Anxanet –l’operador català de telecomunicacions participat pel grup gironí Megatró– l’alternativa real a les grans operadores. Segons David Andreu, el cap de comunicació, Anxanet ja cobreix amb fibra òptica virtual gairebé totes les comarques gironines i la cartera de clients, unes quatre-centes empreses i institucions, no para de créixer gràcies “al boca-orella” d’uns clients “molt satisfets amb el servei que se’ls ofereix”. Clients com ara la Fundació Gala-Salvador Dalí, que, cansada de tenir cada estiu els crònics problemes de connexió a internet, ha trobat en l’operador català la solució.

Andreu assegura que Anxanet pot fer arribar el seu senyal a tota la demarcació menys a una petita part de la Cerdanya i una altra del Pla de l’Estany, i que està creixent “gràcies al boca-orella”. Andreu assenyala que el factor clau és la proximitat amb el client i el fet d’oferir sempre solucions a mida.

Tot i que Anxanet ofereix els serveis exclusivament a empreses i institucions, que necessiten “un nivell de servei més especialitzat”, el grup Megatró ofereix els mateixos serveis als usuaris particulars.

Enllaç a la notícia